IKI CURHAT DINOANKU YO NGENE IKI

by - May 18, 2012


Piye kabare rek? Hehe, edisi iki aku arep jowoan. Trae omahku enek ndek Pulau Jawa, etan dewe neng pucuk. Lak kate mampir, yo mampir o. Suket akeh kok ndek omahku. Lak arep njukuk nggih monggo, ojo sungkan-sungkan. Ojo nyia-nyiakne gratisan, yo to? Okesipul.


Aku arep crito sitik, sitik ae. Ojo akeh-akeh. Sek-sek, tapi crito opo yo? Crito sekolahku ae yo? Oke?

Akhir-akhir iki, aku entuk biji lumayan apik. Bayangno to, pertama kaline aku Matematika entuk sangang poloh! Padahal ket ngidek kelas siji SMA, ora tau belas entuk petung puluh menduwur. Biji emteka ku muesti melarat kabeh. Lha kok untunge, ulangan harian wingi, gak nyonto yo gak plerak plerek aku entuk 90! Weh, keren to? Goblok-goblok ngene yo onok pinter e. Tapi...ketepak an.

Mari matematika, opo neh yo? Yo prasaku mekgur pelajaran kui tok seng maju. Laine mbelgedesh kabeh. Iku pasti goro-gorone aku jomblo, lak aku gak jomblo, gak mungkin koyok ngene dadine. Hubungane opo? Awakmu gak ngerti? Yowes podo, anggetmu aku ngerti?

Males aku ngomongne pelajaran. Ngomong opo neh iki? Lak ngomongne pacar...arep mateni aku ta? Aku jomblo rek, jomblo. Jomblo bahagia tapi, ora koyok dirimu-dirimu...wajahe wes koyok pecel, gak duwe ujub pisan. HAHAHA...ngesakne rek rek. Kok yo podo nasibe karo aku? Tapi bedane wajahku gak koyok pecel, tapi koyok jemblem anget. Gak nyambung yo? Tapi bene wes, aku lho saiki ngempok jemblem anget gaenane ibukku. Ojo njaluk, ngko keracunan dirimu. Wekekekek....

Yowes yo, kui tok. Ngko lak aku nduwe crito liyo, pasti tak critokne kok. Masalah e modemku iki lho gak mesti keisi pulsa, dadine yo aku jarang ngisi blog. Lak dirimu ngesakne ndek aku, gelem nukokne aku pulsa modem, wah... tak ambung pipimu, tapi lewat mimpi ae yo? Wikikikik :D

Alay sek, sepurane.

You May Also Like

0 comments